Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her

Info

Synkronhold 

Synkronholdet er til dig, som gerne vil udfordres motorisk, kan lide at danse og svømme, og være kreativ med din krop. Det eneste krav for at gå på holdet er, at du kan svømme uden hjælpemidler, kan lide at få hovedet under vand og er mellem 8 og 15 år gammel.

Undervisningen foregår i Kildeskovshallens springbassin.

Vi starter typisk med 60 min dryland, som kommer til at bestå af smidighedstræning, styrketræning, tælle takter, samt træning af de musikprogrammer, vi selv skal lave, på land. Målet med synkronhold i Gentofte Svømmeklub er at lave flotte opvisningsprogrammer til musik, primært hold, duetter, og soloer til opvisninger til f.eks vores svømmestævner og andre events i svømmeklubben og målet er da også at kunne stille op til synkron mesterskaber.

Synkronholdet er primært et tilbud til piger. Teamwork er helt nødvendigt, når der skal svømmes hold og duetter, derfor er et tæt sammenhold uundgåeligt. 

Det er en fordel af anvende næseklemme, som kan købes i Kildeskovshallens billetkontor til kr. 55,-

• Lave/ koreografere musikprogrammer
• Øve teknik og tekniske elementer (eksempelvis at stå på hovedet i vandet uden at røre bunden)
• Lave løft
• Dykke, skodde og danse

Vi har 2 synkronhold:
 
Synkronholdet1 er for piger 8-15 år og de svømmer 1 gang om ugen om lørdagen fra kl. 15.30-16.30 med 60 min. dryland inden.
 
Synkronholdet2 er for piger 8-15 år og de svømmer 2 gange om ugen henholdsvis lørdag fra kl. 15.30-16.30 med 60 min. dryland inden. Derudover vil der være en træning mere om ugen, som kommer til kører efter en månedsplan som trænerne sender ud til jer. Den anden gang bliver skiftesvis fredag kl. 17.00-19.00 (med dryland) eller søndag kl. 16.00-18.00 (med dryland). Men I vil høre nærmere omkring dette ved sæsonstart.
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer