Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her

Søgårdsskolen

 

Adresse

C.L. Ibsensvej 3
(Indgang fra Paul Petersensvej)
2820 Gentofte

Beskrivelse af skole

Søgårdsskolens hjemmside er http://soegaardsskolen.skoleporten.dk/sp

Parkering

Parkering af bil kan f.eks. ske på parkeringspladsen på Paul Petersensvej eller på Kirketorvet. OBS. Det er ikke tilladt at holde på selve Paul Petersensvej, samt på C. L. Ibsensvej, af hensyn til et godt forhold til naboerne. Adgang til svømmehallen skal ske via lågen fra Paul Petersensvej.
 

Omklædning

Sko sættes i forgangen. Overtøj hænges i mellemgangen, hvorefter obligatorisk afvaskning foregår i et af de 2 små omklædningsrum. Efterlad ikke værdigenstande. Man kan overvære svømningen, hvis man bærer badesandaler eller er barfodet.

Mødetid

Man møder normalt, så man er klar til undervisning 5 min. før undervisningen begynder iført badetøj da der er opvarmning på land.

Svømmehallen

Varmtvandsbassin 6 x 12 meter (32°C). Der er 87cm dybt i den lave ende og 1.24m i den dybe ende.

Udstyr

Brug hårelastik eller badehætte, hvis man har langt hår, så det ikke irriterer foran øjnene. Undlad badeshorts og benyt badebukser.

Medbring evt. svømmebriller, da det forbedrer hovestillingen i vandet og gør det meget lettere at lære og svømme rigtigt.

Forældre

Vi henstiller til, at forældre ikke kigger på undervejs, da børnene ofte klarer sig meget bedre uden forældreopsyn. Det er tit forstyrrende og opmærksomheden skulle gerne være på vores svømmetræning.

Forældre er velkomne i svømmehallen til den første undervisningsdag i hver måned. Her kan I se, hvor dygtig jeres barn er blevet!

Ved opstart er vi opmærksom på at der er nogen børn som gerne vil have mor eller far med ind, indtil de er trygge ved undervisningen.

Generelle regler

Det er vigtigt at vaske sig grundigt inden undervisningen.

Vi opfordrer alle forældre til at respektere den regel vi har med, at forældre kan overvære børnenes svømmeundervisning den første gang i måneden og de andre gange, bedes I opholde jer i lokalet/entréen ved siden af bassinet. Ligeledes vil vi opfordre alle forældre og børn til at respektere at gangen er et barfodsområde og at man stiller sine sko i entreen, inden man går ind på gangen.

I løbet af en dag, har vi mange hold igennem og vi opfordrer jer til at bruge svaberen i omklædningsrummene, hvis der trænger til det. Der er en svaber i hvert omklædningsrum.

Omklædningsrummene benyttes efter forældres køn. Dvs. er far med til svømning er der omklædning i drengeomklædningen, også selvom ens barn er en pige.

Spar på længden af badene, da der er problemer med afløbene. Søgårdsskolen arbejde på at forbedre det. 
 

Brug af foto og video i svømmehallen

I skal bede vores instruktør om tilladelse inden foto/video. Denne tilladelse vil fra vores side "kun" blive givet, såfremt der ikke er andre på holdet som modsætter sig dette.

 

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer