Leveret af Google OversætOversæt

Ønsker du at blive medlem af Gentofte Svømmeklub?

Bliv medlem her


Klubmodul henter siden
(Hav1) Havsvømmehold
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Er du vild med at svømme udendørs? så er havsvømmeholdet måske noget for dig.

For andet år i træk, tilbyder vi havsvømmehold til voksne, som ønsker at prøve kræfter af med udendørs svømning og savner en klub der tilbyder en introduktion i svømmehallen i vinterhalvåret og derefter rykker ud i åbent vand fra maj/juni måned.
 
Vi starter indendørstræningen onsdag d. 2. oktober og slutter i maj måned. Til indendørstræningen vil der blive fokuseret på crawlteknikken som er den hurtigste svømmeart til udendørsbrug. Derudover vil der blive trænet vejrtrækning, afslapning og balance, som er tre vigtige færdigheder til at videreføre til åbent vand.

Vi har en ugentlig indendørstræning om onsdagen i 50m bassinet fra kl. 21.00-22.00. Venligst bemærk at vi rykker indendørstræningen til tirsdag fra d. 5. maj - 26. maj 2020 kl. 20.00-21.00.

Når vi går i gang med undendørstræningen i starten af juni, vil du blive undervist af 2 kompetente åbent vand trænere hele sommeren igennem, som ligeledes også underviser jer indenfor. Træningen vil bl.a. foregå fra Charlottenlund Fort.

I sommersæsonen vil der ud over vores træning i havet og være sociale arrangementer, ligesom vi i fællesskab vil tilmelde os et par af Dansk Svømmeunions åbent vand stævner, såsom Vikinge svøm i Roskilde, Christiansborg Rundt, Esrum Sø osv.
 
Læs mere HER om gode råd til åbent vandsvømning. 

Læs mere
Dette er tilmelding til indendørs og udendørsundervisningen 2019/2020. Indendørsundervisningen starter d. 2. oktober og har sidste indendørstræning d. 26. maj. Venligst bemærk at vi ændrer indendørsundervisningen til tirsdag fra d. 5/5-2020. Derefter rykker holdet i Øresund og åbentvandsvømningen slutter d. 15. september 2020. Der er ingen undervisning i juli måned 2020 pga sommerferie.
Startdato
02.10.2019
Slutdato
26.05.2020
Pris
2600,00 kr.

Facebook

Hovedsponsor

Samarbejdspartnere

Sponsorer